27július
2017
2017. július 27. - csütörtök

Valami készül Furnasban - Hogyan készül a városka a Szent Anna fesztiválra?

Mint minden városban, Furnasban is nagyon sok fontos információt tudhatunk meg emberekről és eseményekről, ha ellátogatunk a helyi fodrászhoz. Egy évvel ezelőtt ismerkedtem meg Brunoval, Furnas szerintem legügyesebb fodrászával. Ma, mikor újra elmentem hozzá, kérdezgetni kezdtem: mi ez a  nagy készülődés a városban? Már láttam néhány plakátot, hogy Szent Anna fesztivál lesz, de nem tudtam mindent lefordítani róla. Az előző héten észrevettem, hogy fehér és sárga zászlók kerültek ki a város központjában lévő Szent Anna templom elé, rengeteg munkás tüsténkedik, a városban festik az útburkolati jeleket, a buszmegállókat, a parkban egy új halastó is készül, szóval nagy a sürgés-forgás. De miről is fog szólni ez a fesztivál? Ha érdekel olvass tovább....
Szent Anna fesztivál program
Megosztom

Oldalak

Rólam
Rita vagyok biológus mérnök és marketing manager. Az első utazásom az Azori-szigetekre annyira elvarázsolt, hogy néhány nap után eldöntöttem ideköltözöm. Mivel elég kevés adatot találtam magyarul a szigetekről, ezért elhatároztam, hogy indítok egy blogot, amiben próbálok minél több hasznos információt összegyűjteni és így segíteni az ideutazókat. A bloggal a célom még az is, hogy minél többen kedvet kapjanak egy azori-szigeteki kiránduláshoz. Nézelődjetek, kérdezzetek!!! Próbálok minden Azori kirándulással kapcsolatos kérdésre válaszolni!

Írj nekemKinek szól a blog?
Mindenkinek, akinek a bakancslitáján szerepel az Azori-szigetek vagy csak egy kicsit is többet szeretne tudni Sao Miguel szigetéről (főleg Furnasról) és az ottani életről. Azoknak is, akik esetleg egy szerelmes kikapcsolódáson vagy  nászúton gondolkoznak. A blog bejegyzéseivel és információkkal szeretném segíteni, hogy mindenki legalább azt érezze - amit én az első kirándulásom után - hogy ez volt élete legjobb kirándulása. Akik valamilyen ételallergiában szenvednek vagy szeretnék kipróbálni a helyi különleges ételeket vagy megtalálni a legjobb helyeket a vacsorájukhoz azok olvassák a Biolány az Azori-szigeteken részben lévő bejegyzéseimet. 
És főleg a szüleimnek és a barátaimnak, hogy ne izguljanak, jól vagyok és élvezem az új életemet!


Keresés
Kategóriák


Galéria
Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01

Népszerű címkék