18július
2017
2017. július 18. - kedd

Hogyan használjuk a parkolóautomatát Ponta Delgádában? - avagy parkolás Sao Miguel szigetén

A parkolóautomaták használata egyszerűenek tűnik (és az is), de mivel láttam, hogy többen bizonytalankodtak a jegyvásárlásnál, gondoltam készítek egy egyszerű tájékoztatót. 
A parkolás a nagyobb városokban, kilátóknál nagyon jól megoldott. Általában mindenhol kialakított parkolók vannak,ahol szeretnék, hogy parkoljuk. Az út szélén ha nincs kijelölt kilátó vagy parkoló jobb ha nem állunk meg, nagyon balesetveszélyes. A parkolásért fizetni Ponta Delgádában, Ribeira Granden,  Vila Franca do Campo egyes részein és Furnas egy részén kell csak a látványosságok közelében.
 
Megosztom

Oldalak

Rólam
Rita vagyok biológus mérnök és marketing manager. Az első utazásom az Azori-szigetekre annyira elvarázsolt, hogy néhány nap után eldöntöttem ideköltözöm. Mivel elég kevés adatot találtam magyarul a szigetekről, ezért elhatároztam, hogy indítok egy blogot, amiben próbálok minél több hasznos információt összegyűjteni és így segíteni az ideutazókat. A bloggal a célom még az is, hogy minél többen kedvet kapjanak egy azori-szigeteki kiránduláshoz. Nézelődjetek, kérdezzetek!!! Próbálok minden Azori kirándulással kapcsolatos kérdésre válaszolni!

Írj nekemKinek szól a blog?
Mindenkinek, akinek a bakancslitáján szerepel az Azori-szigetek vagy csak egy kicsit is többet szeretne tudni Sao Miguel szigetéről (főleg Furnasról) és az ottani életről. Azoknak is, akik esetleg egy szerelmes kikapcsolódáson vagy  nászúton gondolkoznak. A blog bejegyzéseivel és információkkal szeretném segíteni, hogy mindenki legalább azt érezze - amit én az első kirándulásom után - hogy ez volt élete legjobb kirándulása. Akik valamilyen ételallergiában szenvednek vagy szeretnék kipróbálni a helyi különleges ételeket vagy megtalálni a legjobb helyeket a vacsorájukhoz azok olvassák a Biolány az Azori-szigeteken részben lévő bejegyzéseimet. 
És főleg a szüleimnek és a barátaimnak, hogy ne izguljanak, jól vagyok és élvezem az új életemet!


Keresés
Kategóriák


Galéria
Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01

Népszerű címkék