08augusztus
2018

2018. augusztus 08. - szerda

Azori-szigeteki utazástervező előadás az Azori Éden bloggereivel

Sokak kérésére ősszel újra megrendezzük az Azori Éden bloggerei által összeállított azori-szigeteki utazástervező előadást.

Kinek szól az előadás?

Az előadás azoknak szól, akik eddig még nem hallottak az Azori-szigtekről és azoknak is, akik már sokat olvastak, hallottak róla és szeretnének valami újat megtudni vagy esetleg a kirándulásuk szervezéséhez néhány támpontot kapni. 
Sao Miguel szigetén élő bloggerként sikerült részt vennem sok kiránduláson élvezetes programokon, fesztiválokon és sokat tanultam az ott élő emberek kultúrájáról, gasztronómiájáról is. Ezek során szerzett tasztalatok felhasználásával,  a www.azorieden.com blogom feltett olvasói kérdések alapján valamint a blogom angol részének írójával Katival eltöltött 1 hetes gasztro és élmény túránk alapján állítottuk össze az előadásunkat. 

Milyen kérdésekre kaphat választ, aki eljön meghallgatni az előadást?

Melyek a legfontosabb általános információk az Azori-szigetekkel kapcsolatban, amelyeket az utazás előtt fontos tudni? Melyek voltak a legélvezetesebb események, fesztiválok, amelyeken részt vettem Sao Miguel szigetén? Mikor érdemes az Azori-szigetekre utazni? Milyen ott az időjárás? Mire kell odafigyelni a szigeteken történő autóbérlésnél? Tanácsok mind low cost túrát mind luxuskirándulást szervezőknek. Hogyan igényeljünk ingyen repülőjegyet ha a szigetek között szeretnénk utazni? Milyen más lehetőségek vannak arra, hogy szétnézzünk, ha nem szeretnénk autót bérelni? Hány napot érdemes az Azori-szigeteken tölteni? Milyen látnivalók vannak a másik szigeteken? Milyen sportolási lehetőségek vannak ? Melyek azok az ételek, italok, édességek amelyeket mindenképpen meg kell kóstolni, ha ott járunk? Hogyan készüljön a kirándulására, aki ételallergiával küzd?
 
Ezekre és még sok más utazással kapcsolatos kérdésre kaphat választ, aki úgy dönt, hogy regisztrál és eljön meghallgatni. 
Az előadáson főleg 3 szigetről Sao Miguelről, Terceiráról és Picoról lesz szó. 
Meglepetés vendégek részvételének szervezése folyamatban!

A rendezvényre a helyek limitáltak ezért, aki biztosan szeretne ott lenni kérem regisztráljon a magyarulazazoriszigeteken@gmail.com email címen vagy az Azori Éden Facebook oldalon. 
Az eseményről a legfrissebb információkat ide kattintva tudjátok elérni vagy az Edenazores instagram oldalunkon. 

Várunk mindenkit szeretettel! Regisztráljatok!!

 
Megosztom
Rólam
Rita vagyok biológus mérnök és marketing manager. Az első utazásom az Azori-szigetekre annyira elvarázsolt, hogy néhány nap után eldöntöttem ideköltözöm. Mivel elég kevés adatot találtam magyarul a szigetekről, ezért elhatároztam, hogy indítok egy blogot, amiben próbálok minél több hasznos információt összegyűjteni és így segíteni az ideutazókat. A bloggal a célom még az is, hogy minél többen kedvet kapjanak egy azori-szigeteki kiránduláshoz. Nézelődjetek, kérdezzetek!!! Próbálok minden Azori kirándulással kapcsolatos kérdésre válaszolni!

Írj nekemKinek szól a blog?
Mindenkinek, akinek a bakancslitáján szerepel az Azori-szigetek vagy csak egy kicsit is többet szeretne tudni Sao Miguel szigetéről (főleg Furnasról) és az ottani életről. Azoknak is, akik esetleg egy szerelmes kikapcsolódáson vagy  nászúton gondolkoznak. A blog bejegyzéseivel és információkkal szeretném segíteni, hogy mindenki legalább azt érezze - amit én az első kirándulásom után - hogy ez volt élete legjobb kirándulása. Akik valamilyen ételallergiában szenvednek vagy szeretnék kipróbálni a helyi különleges ételeket vagy megtalálni a legjobb helyeket a vacsorájukhoz azok olvassák a Biolány az Azori-szigeteken részben lévő bejegyzéseimet. 
És főleg a szüleimnek és a barátaimnak, hogy ne izguljanak, jól vagyok és élvezem az új életemet!


Keresés
Kategóriák


Galéria
Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01

Népszerű címkék