01július
2017

2017. július 01. - szombat

Furnas tó körüli kirándulás és a hortenzia mezők

Nem véletlenül választottam Furnas városkáját az új ideiglenes otthonomnak mutatok pár képet egy néhány nappal ezelőtti kirándulásról a környéken. Véleményem szerint ez Furnas a "MUST SEE" (mindenképpen látni kell) város a szigeten. Remélem a képeim után sokaknak kedve lesz ide ellátogatni. 


A Furnas tóról készült képeket a Pico do Ferro kilátóból készítettem. A többi képet pedig a kilátóba menet. Ez a hortenziák szezonja. Ezek a gyönyörű színpompás virágok még mesésebbé változtatják a szigetet ebben a hónapban.

Furnas tóFurnas tóFurnas tó
Megosztom
Rólam
Rita vagyok biológus mérnök és marketing manager. Az első utazásom az Azori-szigetekre annyira elvarázsolt, hogy néhány nap után eldöntöttem ideköltözöm. Mivel elég kevés adatot találtam magyarul a szigetekről, ezért elhatároztam, hogy indítok egy blogot, amiben próbálok minél több hasznos információt összegyűjteni és így segíteni az ideutazókat. A bloggal a célom még az is, hogy minél többen kedvet kapjanak egy azori-szigeteki kiránduláshoz. Nézelődjetek, kérdezzetek!!! Próbálok minden Azori kirándulással kapcsolatos kérdésre válaszolni!

Írj nekemKinek szól a blog?
Mindenkinek, akinek a bakancslitáján szerepel az Azori-szigetek vagy csak egy kicsit is többet szeretne tudni Sao Miguel szigetéről (főleg Furnasról) és az ottani életről. Azoknak is, akik esetleg egy szerelmes kikapcsolódáson vagy  nászúton gondolkoznak. A blog bejegyzéseivel és információkkal szeretném segíteni, hogy mindenki legalább azt érezze - amit én az első kirándulásom után - hogy ez volt élete legjobb kirándulása. Akik valamilyen ételallergiában szenvednek vagy szeretnék kipróbálni a helyi különleges ételeket vagy megtalálni a legjobb helyeket a vacsorájukhoz azok olvassák a Biolány az Azori-szigeteken részben lévő bejegyzéseimet. 
És főleg a szüleimnek és a barátaimnak, hogy ne izguljanak, jól vagyok és élvezem az új életemet!


Keresés
Kategóriák


Galéria
Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01Teszt 01

Népszerű címkék